Actualitate

Primăria Câmpina vrea banii înapoi

În vreme de criză, orice ban contează şi autorităţile câmpinene şi-au făcut calculele şi vor să recupereze banii direcţionaţi spre sistemul sanitar.

Răsturnare de situaţie la Câmpina. După ce, săptămâna trecută, în urma unei rectificări bugetare, s-au alocat 300.000 de lei Spitalului de Neuropsihiatrie Voila şi 300.000 de lei Spitalului Municipal Câmpina, aceşti bani sunt vruţi înapoi. „Am aflat cu bucurie că, de curând, Casa Judeţeană de Sănătate Prahova a acordat Spitalului Municipal Câmpina o sumă importantă de bani. Această gură de oxigen mai mult decât necesară acoperă salariile anului 2010, al 13-lea salariu şi, probabil, se vor acorda şi nişte tichete de masă la această unitate”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Banii primiţi de la Casa de Asigurări de Sănătate se pare că ajung şi pentru utilităţi, astfel încât Primăria Câmpina vrea să primească înapoi fondurile alocate în urma rectificării bugetare.

E nevoie de bani peste tot
Şi administraţia locală are probleme financiare. „Am rugat conducerea spitalului ca, în măsura în care nu este nevoie de fondurile acordate de către Primărie la ultima rectificare de buget pentru plata utilităţilor, să ne returneze această sumă de bani, pentru că şi noi avem probleme, ca oricare altă instituţie, cu plata facturilor. Şi la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila este aceeaşi situaţie şi, în perioada următoare, o să port o discuţie şi cu conducerea de acolo pentru a vedea exact cum stau lucrurile”, a mai spus Horia Tiseanu.
Aşadar, se aşteaptă răspunsul şi, desigur… banii înapoi. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co