Sport

Pregătiri pentru promovarea în Liga a III-a!

După un sezon nu prea reuşit, în care a alternat evoluţiile strălucite cu cele lamentabile, Unirea Câmpina „s-a urnit din loc” decisă să nu mai repete greşelile din trecut.

Echipa pregăteşte noul sezon 2011-2012 cu planuri îndrăzneţe, dorind promovarea în Liga a III-a, cu antrenor nou şi un buget de 3 miliarde. După întrevederea care a avut loc la jumătatea lunii iunie, chiar la stadionul „Rafinăriei”, la care au participat Daniel Telegescu-manager general al clubului, Bogdan Mănescu-director sportiv, preşedintele Mărgărit Ciobotaru (cunoscut de mai toţi câmpinenii cu numele de „Mara”), dar şi antrenorii Costin Plăvache şi Marius Pălănceanu, a urmat o conferinţă de presă în care Daniel Telegescu a prezentat situaţia clubului la momentul actual, stadiul asocierii cu Consiliul Local al Municipiului Câmpina şi a subliniat că „măcar din punctul meu de vedere nu există decât o singură opţiune pentru clubul nostru în noul sezon – promovarea”.
Cu această ocazie a fost prezentat noul antrenor principal al echipei, Costin Plăvache, fost jucător la Poiana Câmpina timp de 13 sezoane, iar din anul 2003 deținător al licenţei de antrenor A UEFA. Acesta s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei Tricolorul Breaza, cu care are la activ inclusiv o promovare în Liga a II-a, secundul său fiind Marius Pălănceanu.
Trebuie menţionat că între Consiliul Local Câmpina şi Unirea Câmpina s-a semnat un contract de asociere, scopul fiind asigurarea condiţiilor optime pentru promovarea echipei în Liga
a III-a.
“Ne-am gândit la un buget de aproximativ 3 miliarde lei vechi pentru noul sezon, din care o parte va fi asigurat de Consiliul Local, iar diferenţa de ceilalţi acţionari ai clubului, care au susţinut şi până acum, din punct de vedere material, această echipă”, a declarat Daniel Telegescu.
Noul antrenor al formaţiei Unirea Câmpina, Costin Plăvache, şi-a prezentat deja intenţiile şi opţiunile sale, declarând că pentru a obţine promovarea trebuie aduşi 7-8 jucători noi, experimentaţi. Exceptând jucătorii care s-au aflat şi în sezonul trecut în lotul Unirii, printre noutăţile de la primul antrenament, ce a avut loc sâmbăta trecută, s-au aflat jucători precum Andrei Stoica, Cojocaru şi Loga (toţi de la Tricolorul Breaza), Andi Stoica (de la Prahova 2010 Tomşani), Mihail Laurenţiu (de la Prahova Târgşorul Vechi) şi Bica, fost jucător la Poiana Câmpina. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co