Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Pregătiri pentru Cupa Mondială de Escaladă

Staţiunea Buşteni va găzdui şi în acest an finala Cupei Mondiale de Escaladă, cea mai importantă competiţie de acest gen din lume, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri.

Spectaculoasa estacadă folosită pentru proba de dificultate este amenajată în mare parte, iar acum se mai lucrează doar la cea de viteză. Instalaţia de refrigerare a fost pornită şi peste câteva zile va asigura un strat de gheaţă compact la temperaturi de până la 10 grade Celsius.
„Instalaţiile au început să îngheţe şi ne vom mobiliza ca pe ele să punem zăpada necesară, astfel încât în pe 4 şi 5 februarie să se poată desfăşura în condiţii bune una dintre cele mai interesante competiţii pentru sporturile de iarnă care se organizează în România.
Se estimează o participare de 100 de sportivi din 16 ţări. Penultima etapă a fost în Coreea, ultima în Elvaţia şi apoi urmează etapa de la Buşteni. Avem o staţiune turistică de renume, iar probele pe care le găzduim sunt cu adevărat spectaculoase şi merită să fie urmărite”, a precizat administratorul domeniului schiabil, Ion Vasilescu.
Staţiunea de la poalele Bucegilor găzduieşte pentru al cincilea an consecutiv această competiţie mondială. A. A.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co