Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pregătiri de Ziua Naţională

Se apropie cu paşi repezi 1 Decembrie, iar autorităţile de pe Valea Prahovei se pregătesc să sărbătorească aşa cum se cuvine Ziua Naţională a României.

La Sinaia, ceremoniile organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie vor începe la ora 12.00, ca în fiecare an. Centrul oraşului va fi împodobit cu steaguri, iar la Cimitirul Eroilor se va ţine o slujbă de pomenire a celor căzuţi pentru întregirea neamului românesc. Nu va lipsi nici fanfara sau depunerea de coroane la monumentul din oraş închinat eroilor. După festivităţi, cei prezenţi vor putea să guste din sarmalele oferite de autorităţile locale şi se vor încălzi cu un pahar de vin fiert.
Şi în staţiunea vecină de la Nord pregătirile pentru Ziua Naţională a României sunt în linie dreaptă. Manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie vor începe la ora 10.00, în faţa Primăriei Buşteni. De aici, autorităţile locale vor merge în sunet de fanfară să depună coroane la monumentul „Ultima Grenadă”, din centrul oraşului, unde se vor ţine un discurs festiv şi o slujbă de pomenire în memoria soldaţilor căzuţi în lupte. Aceştia vor fi omagiaţi şi de corul de copii condus de profesorul Marin Guşter. Manifestările vor continua la cimitirul eroilor, iar cei prezenţi vor avea ocazia să guste din coliva făcută de gospodinele din oraş, pentru sufletul eroilor. Claudia BIRLA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co