Actualitate

Pregătiri de sezon

Calendaristic, am intrat în anotimpul rece, dar temperaturile din ultima perioadă au fost mai de grabă de toamnă, decât de iarnă. Înainte de acest val de căldură, în nopţile reci, firma care va asigura deszăpezirea în municipiul Câmpina a acţionat pentru împrăştierea materialului antiderapant. „Deja am avut probleme cu poleiul şi am intervenit de fiecare dată pe străzile din Câmpina. Avem circa 160 de tone de sare şi am plătit la salină încă 50 de tone; de asemenea, avem 300 de metri cubi de nisip. Stăm bine la această oră”, a declarat directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu.
Iarna se anunţă grea, dar de la sfârşitul lunii decembrie. Din fericire, se pare că totul e pregătit pentru curăţarea străzilor şi evitarea oricăror probleme în trafic. „Abia pe la sfârşitul lunii decembrie va ninge abundent, iar din ianuarie va fi din ce în ce mai multă zăpadă”, a mai spus Florin Constantinescu.
Câmpinenii nu trebuie să îşi facă griji, sarea şi nisipul sunt suficiente, astfel încât materialul antiderapant să fie împrăştiat ori de câte ori este nevoie. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co