Politica

PP-DD Prahova are lider

Radu Socoleanu este noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), ales de Adunarea Generală a Organizaţiei Judeţene. Aceasta a avut loc la sfârşit de săptămână şi Socoleanu a obţinut 133 de voturi. „Aşteptările mele sunt mari, referitor la această organizaţie, care îşi desemnează statutar conducerea şi care are o misiunea în următoarele 100 de zile, ca dintr-un proiect politic, pornit de la Dan Diconescu, să devină o certitudine, cel puţin la 6 iunie sau 10 iunie 2012. Sunt nenumăraţi oameni care vin alături de noi, simpatizanţi, militanţi… Rândurile partidului cresc din zi în zi, ceea ce ne dă speranţa că, în curând, PP-DD va conta politic”, a declarat preşedintele PP-DD Prahova, Radu Socoleanu.
În cadrul festiv al Adunării Generale, a fost prezentat şi primul consilier al Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Stoica, de profesie medic şi fost membru PNG,  care a semat adeziunea chiar în faţa noilor săi colegi.
Cu ajutorul platformei program, noua echipă este decisă ca până la alegeri să atragă simpatia cât mai multor alegători pentru a reuşi să câştige alegerile în cât mai multe localităţi, atât în Prahova, cât şi în  ţară. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co