Actualitate

Poveste de Crăciun

copii-breaza-1Aceasta este o poveste care nu începe cu a fost odată, este o poveste reală.
Într-un loc parcă rupt din peisajele de iarnă ale pictorului Ion Andreescu, la mică depărtare de oraşul Breaza, în vârf de deal, locuiesc, într-o căsuţă modestă, 16 suflete. Chipurile angelice sunt comoara soţilor Borşa. 7 fete şi 7 băieţi. 14 copii frumoşi, care ne-au emoţionat până la lacrimi. Deşi este o familie numeroasă, iar neajunsurile îşi pun amprenta în fiecare zi, aceşti oameni sunt dovada vie a celui mai important sentiment din lume: dragostea.
Acesta a fost motivul nostru, al celor de la Valea Prahovei TV şi al omului de afaceri Ciprian Chiţoi, să-i vizităm în prag de sărbătoare sfântă pentru a le oferi câteva daruri în semn de recunoştinţă că ştiu să păstreze viu buchetul de sentimente care aduce armonia într-o familie, indiferent de necazuri şi de greutăţi. copii-breaza-2
Dar haideţi să-i cunoaşteţi! Cuvintele sunt prea mici, pentru suflete atât de mari!
„Sunt foarte bucuroasă că sunt sănătoşi şi că învaţă. Mă bucur de ei! Suntem mulţi, este foarte greu. Muncă de dimineaţa până seara. Am multe ajutoare, atunci când ei sunt în vacanţă. În rest, pe mine pică tot”, a mărturisit mama celor 14 copii, Gabriela Boroş.
„Ne gândim întotdeauna că ne este frică să facem copii. Ne este teamă să avem mai mulţi membri în familie, ne este teamă să facem un copil, dar 14. Toţi acei părinţi care se tem să aibă un copil, ar trebui să vină aici, să vadă ce bucurie, ce armonie, ce frumuseţe este aici”, a spus Ciprian Chiţoi, managerul cofetăriei / patiseriei din Breaza.
Laurenţiu Megelea, director Valea Prahovei: „Împreună cu colegii mei, am strâns bani şi am achiziţionat un televizor, copii-breaza-3să-l facem cadou acestor oameni care presupun că au nevoie de cât mai multe astfel de surprize. Ţin să urez tuturor celor care sunt telespectatori sau cititori ai ziarului Valea Prahovei sărbători fericite, sănătate şi un an nou, plin de împliniri şi satisfacţii!”
Aceasta este o poveste de Crăciun, acesta este spiritul Crăciunului pe care familia Boroş îl păstrează neatins în fiecare zi, nu doar în această perioadă. Acest exemplu ar trebui să-l urmăm şi noi, toţi cei care uităm să mai iubim şi să zâmbim.
Andreea ŞTEFAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co