Actualitate

Poştăriţa s-a sinucis de ruşine

O poştăriţă din comuna Bucov și-a pus capăt zilelor de ruşinea de a da ochii cu oamenii pe care i-a furat. Femeia avea probleme financiare şi, în loc să încaseze corect banii de pe facturile aduse de cetăţeni, şi-a însuşit sumele respective.

Tragedia s-a petrecut săptămâna trecută, în localitatea Bucov. Femeia a luat pastile, a băut antigel și și-a pierdut viața după două zile de spitalizare. Cei furaţi deplâng moartea poştăriţei. „Plătisem curentul electric şi m-am trezit cu o notificare de la Electrica prin care eram anunțată că mi se va opri furnizarea. Am crezut că este o greşeală şi am mers cu chitanţa la poştă. Aici am aflat ce s-a întâmplat. Îmi pare sincer rău că a recurs la aşa ceva, pentru că era un om bun, mereu vesel”, spune Maria G., una dintre persoanele păgubite.
O familie de romi chiar a rămas fără lumină, după ce societatea Electrica nu a primit banii pe care oamenii îi plătiseră. „Doamne fereşte! Se mai întâmplă. E adevărat că mi-au tăiat curentul, dar a doua zi s-a rezolvat. Nu este un motiv să-ţi iei viaţa, ci să vorbeşti cu oamenii pe care i-ai păgubit. Îmi pare rău de ea, că era fată veselă. Şi era tânără”, spune şi Vasile, un alt păgubit.

Banii furați vor fi restituiți
Vestea morţii poştăriţei i-a întristat şi pe angajaţii oficiului poştal din localitate. Aceștia o ştiau pe femeie de zece ani şi spun despre ea că era un angajat model.
Rămân, totuşi, de rezolvat reclamaţiile a 27 de persoane care au achitat diverse facturi, dar banii nu au ajuns acolo unde trebuia.
„Ne pare rău că s-a întâmplat asta, dar cei păgubiţi pot veni la noi cu chitanţele şi vor primi banii”, a declarat Mihaela Lupu, reprezentant PTTR Prahova.
Poliţia a demarat cercetările pentru a stabili ce anume a determinat-o pe femeie să facă gestul disperat. Victima avea 33 de ani şi era mama unui copil în vârstă de 13 ani.
Vecinii spun că aceasta ar fi avut datorii la cămătari, pe care nu mai putea să le plătească. R. E.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co