Politica

Planurile PNL Câmpina

conf-pnlSăptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Virgil Guran a făcut o sinteză privind activitatea sa de până acum. „Am avut întâlniri cu cei care lucrează în domeniul silvic, în poliţie, apicultorii, fermierii… şi am încercat să vedem care sunt problemele lor şi ce trebuie să promovăm în Parlamentul României. În Parlament, până acum, am avut şapte luări de cuvânt, cinci interpelări…”, a declarat Virgil Guran.
Totodată, consilierii locali ai PNL au vorbit despre planurile pe care le au. „O să începem, în primul rând, asfaltarea prin licee, nu numai pe străzi, pentru terenurile din interiorul şcolilor şi realizarea unui teren de streetball aşa cum am discutat şi cum au fost de acord şi aliaţii noştri, cei de la PSD…”, a spus Daniel Ioniţă.
Alţi doi consilieri sunt îngrijoraţi de situaţia bugetului local. „Este din ce în ce mai subţire. Am cerut în Consiliul Local să ne gândim cu toţii, toate forţele politice, la o soluţie pentru a redresa din punct de vedere economic oraşul în următorii zece ani, având în vedere că la nivelul municipiului Câmpina mai sunt aproximativ 9.000 de locuri de muncă, dintre care foarte multe sunt în sistemul bugetar”, a declarat Florin Frăţilă. „Când vom iniţia proiectul de hotărâre vom avea şi un plan propriu al PNL pentru căutarea acestor debuşeuri economice în oraşul nostru şi cu atât mai mult cu cât în legislatura trecută s-a făcut mare pompă referitor la Câmpina turistică”, a spus Enache Dragomir.
Virgil Guran a vorbit şi despre demersurile privind înfiinţarea unui  parc industrial, a unei pieţe agroalimentare şi câştigarea terenurilor de la Jandarmerie şi Şcoala de Poliţie. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co