Politica

Alegeri în PSD Câmpina

ion-dragomir-realesCasa Tineretului din Câmpina a găzduit miercurea trecută, alegerile PSD pentru structura de conducere a organizaţiei locale. Singurul candidat la funcţia de preşedinte a fost Ion Dragomir, care a obţinut, astfel, un nou mandat.

“Am fost reales şi acest lucru mă obligă pentru că îmi dau seama că pe viitor această funcţie de obligă şi sarcinile sunt deosebite, dacă vrei să o faci cu responsabilitate. Dar mi-am asumat-o şi o să-mi fac datoria”, a declarat Ion Dragomir.
Preşedintele organizaţiei judeţene a social-democraţilor, Mircea Cosma, care a fost prezent la alegerii, aşteaptă două lucruri de la colegii câmpineni. “Întoarcerea cu faţa spre economia oraşului Câmpina şi readucerea lui în rândul principalelor municipii ale ţării   ale ţării şi în al doilea rând câştigarea alegerilor care urmează atât în 2014 – care sunt individuale, pentru parlamentari-,  cât şi câştigarea alegerilor prezidenţiale”, a spus preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma.
În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost stabilită întreaga structură de conducere a PSD Câmpina: vicepreşedinţi sunt Gheorghe Tudor (din partea seniorilor partidului), Andrei Duran (din partea Organizaţiei de Tineret), Mihaela Neagu Petrovici, Victor Bercăroiu, Horaţiu Zăgan, Călin Tiu, Livia Lupu, Ciprian Murariu şi Marius Rânciog; din Biroul Lărgit de Conducere mai fac parte Mihail Şerbănoiu, Ştefan Chiţu, Alexandru Blank, Ion Mircea, Gabriela Dobrescu, Mihaela Voicilă, Isaia Ioniţă, George Petre şi Vasile Petre. Secretar a fost numit Petre Dinescu, iar funcţia de trezorier este ocupată de Gheorghe Cioceanu.

Onoraţi şi obligaţi…
Aleşii au dat şi primele declaraţii reprezentanţilor presei. “Mă simt onorat de încrederea pe care membrii de partid mi-au acordat-o. Probabil experienţa celor patru mandate – sunt la al cincilea în Consiliul Local- a contat şi nu pot decât să încerc, alături de echipa în care mă aflu, să răspundem cât mai bine speranţelor celor care ne-au învestit”, a declarat vicepreşedintele PSD Câmpina Horaţiu Zăgan. “Fotoliul de vicepreşedinte nu este un câştig, ci este mai de grabă o obligaţie. Sper să demonstrez că merit… Nu am o experienţă extraordinar de bogată în politică, în schimb am o experienţă pe care mi-am construit-o de jos şi rămâne să demonstrez de acum încolo”, a spus vicepreşedintele PSD Câmpina Ciprian Murariu.
“Deja sunt ameţit pentru că scaunele astea se rotesc atât de repede… De abia l-am cedat pe cel de consilier local în favoarea domnului inginer Enache Dragomir şi acum sunt într-o nouă postură extreme de onorantă şi sper să produc mai multe efecte positive decât în această postură, până acum”, a declarat vicepreşedintele PSD Câmpina Călin Tiu. Elena TOMA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co