Actualitate

Plangere penala împotriva Charlie Hebdo dupa caricatura grosolana cu Simona Halep

Adjudecarea de către Simona Halep a trofeului de la Roland Garros nu a fost văzută cu ochi buni de jurnaliștii publicației franceze Charlie Hebdo, care au considerat de cuviință să relateze despre acest eveniment într-o manieră mai mult decât grosolană.

În acest fel, ei au jignit-o nu doar pe Simona, ci și pe noi, românii, în general.

În aceste condiții, românii din diaspora, absolut revoltaţi din cauza caricaturii cu Simona Halep, se gândesc foarte serios să acționeze în justiție publicația franceză Charlie Hebdo pentru caricatura grosolană cu tenismena română.

Astfel, reprezentanţii Federaţiei Asociaţiilor de Români din Europa vor să depună o plângere penală. Ei vor să-i acuze pe francezi de calomnie, desenul fiind considerat o insultă la adresa Simonei Halep, dar si a românilor.

Celebră pentru caricaturile a căror grosolănie depășește orice limită, publicația franceză Charlie Hebdo a luat-o la țintă pe Simona Halep.

Aceasta este înfățișată pe prima pagină a publicației ridicând trofeul de la Roland Garros și strigând „Fier vechi!”, într-o aluzie la romii care tranzacționează metale.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co