Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Piaţa ciupercilor, în curs de reglementare

Ani de zile a încercat administraţia locală din Câmpina să combată comerţul ambulant cu fructe de pădure și cu ciuperci, dar abia acum ar putea găsi o soluție.

Dacă până acum s-a dovedit că lupta cu acești vânzători nu poate fi câştigată, în sensul că majoritatea câmpinenilor preferă să cumpere astfel de produse, decât să alerge pe coclauri pentru a le culege cu mâna lor, acum s-a ajuns la concluzia că trebuie făcut ceva pentru a aduna comercianţii ambulanţi într-un singur loc, acolo unde, cei care vor să cumpere pot face asta în condiții sigure.
Şi locaţia va fi undeva pe strada B.P. Haşdeu, locul unde oricum, cei care vând astfel de produse sunt prezenţi toată ziua.
„Vrem, nu vrem, trebuie să facem ceva, pentru că părerile sunt împărţite.
Menirea noastră este să nu acceptăm comerţul neautorizat, dar totodată ne lovim de acea problemă a cetăţenilor care vor să cumpere astfel de produse. Împreună cu administraţia locală, cu primarul, încercăm să găsim o formulă, o modalitate, de a organiza o mini-piaţă pentru aceşti comercianţi. Sperăm să găsim în cât mai scurt timp şi forma legală pentru a putea accepta şi un astfel de comerţ”, a declarat directorul Poliției Comunitare Câmpina, Carmen Gheorghe.
Toată lumea ar fi mulțumită
Vestea că administraţia locală câmpineană are de gând să facă ceva în ceea ce priveşte comercializarea produselor pe care le aduc, de obicei, romii din Şotrile, a fost bine primită de toată lumea.
Atât de „comercianţi” cât şi de persoanele care locuiesc în zonă, oameni care s-au săturat de mizeria pe care o lasă aceștia în urmă.
Rămâne de văzut dacă problema chiar va fi rezolvată în perioada următoare. R. N.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co