Actualitate

Peste 200 de pompieri prahoveni, la datorie de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

Înainte şi în timpul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, efectivele inspectoratului desfăşoară o serie de activităţi menite să asigure, pe lângă protecţia şi siguranţa cetăţenilor, evitarea producerii unor evenimente ce ar putea prejudicia viaţa şi bunurile comunităţii.

Premergător acestei perioade, inspectorii de prevenire au derulat, la nivel județean, acţiuni de îndrumare şi control, în vederea depistării şi înlăturării stărilor de pericol şi a potenţialelor cauze de incendiu, la hoteluri, vile, moteluri, pensiuni turistice şi agroturistice, cabane, restaurante, baruri, dar și cluburi, baruri, discoteci, săli de cinema, săli de spectacol sau mall-uri.

La nivelul județului Prahova, zilnic, peste 226 de pompieri cu 73 mijloace tehnice, sunt pregătiți să intervină pentru acordarea ajutorului medical de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Totodată, 65 pompieri militari vor asigura măsurile specifice de protecție a comunităților pe timpul desfășurării slujbelor religioase la 21 biserici și mănăstiri din județul Prahova.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co