Actualitate

Perchezitii la persoane banuite ca au comis trafic cu droguri

Polițiștii structurilor de combatere a criminalității organizate din Ploiești și Galați, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat 12 pecheziții în județul Prahova și în municipiile Brăila și Galați la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În acest context, au fost aduse la audieri 60 de persoane.

Activitățile au vizat mai multe persoane bănuite că fac parte dintr-o grupare infracțională specializată în traficul de droguri de risc și substanțe cu efecte psihoactive.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând din anul 2017, trei persoane din Galați și Brăila ar fi desfășurat activități de trafic de substanțe noi cu efecte psihoactive (,,etnobotanice”) în Brăila și Galați. Totodată, sprijinite de alți complici, ele s-ar fi deplasat periodic în Prahova, unde ar fi comercializat en gros astfel de substanțe către dealeri secundari.

O parte dintre membrii grupării s-ar fi aprovizionat cu cannabis din Spania, drogurile fiind comercializate în județul Prahova.

În urma perchezițiilor, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate două kilograme de materie vegetală și substanțe pulverulente destinate comercializării, cântare electronice, telefoane mobile, 28.000 de lei, 520 de lire sterline și 150 de euro.

60 de persoane au fost conduse la audieri, 10 fiind ulterior reținute.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc, pentru consumul propriu, fără drept, și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. La acțiune au participat și jandarmi.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co