Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Perchezitii in Prahova la persoane banuite ca ar fi furat material lemnos – UDPDATE

Poliţişti din Prahova, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat, în această dimineaţă, mai multe percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Acţiunile s-au desfăşurat în localităţile Câmpina şi Vălenii de Munte.

În urma acţiunilor derulate în cele două localităţi, au fost aduse pentru audieri un număr total de opt persoane.

Astfel, poliţiştii din Câmpina au efectuat patru percheziţii în comuna Șotrile, la persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos, de unde au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, diverse sume de bani, hamuri, drujbe, topoare, precum și alte unelte susceptibile a fi utilizate în activitatea infracțională.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2017 – martie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară.

La Vălenii de Munte au avut loc nouă percheziţii în localitatea Cerașu, de asemenea la persoane bănuite că ar fi sustras și tăiat în mod ilegal material lemnos. Polițiștii au ridicat 22 m³ material lemnos despre care se bănuieşte că ar proveni din comiterea infracțiunilor.

Certările efectuate arată că, în perioada noiembrie 2017 – mai 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară. Ulterior, lemnul era valorificat către diverse persoane din localitate.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co