Actualitate

Pentru prevenirea înşelăciunilor

actiune-politiePoliţia Municipiului Câmpina şi Poliţia Locală, împreună cu municipalitatea şi elevii Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” au desfăşurat, zilele trecute, o acţiune de informare a cetăţenilor privind metodele de înşelăciune în rândul persoanelor vârstnice.

Este o acţiune care vizează în principal bătrânii pentru că se pare că infractorii îi păcălesc mai uşor, mizând pe sentimentele lor, a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, comisarul şef Valeriu Simion. „Este o iniţiativă  de promovare a unor pliante şi a unor afişe destinate să atragă atenţia cetăţenilor, pentru a nu fi prinşi în cursă de infractori prin solicitare de sume de bani în mod nejustificat”, a declarat primarul Câmpinei, Horia Tiseanu.

Infractorii nu se potolesc
Poliţia Municipiului Câmpina a desfăşurat o astfel de acţiune şi la începutul anului.
Pentru că numărul persoanelor înşelate a crescut, s-a mai facut una mult mai amplă, care se întinde pe parcursul mai multor zile. Constatăm că au mai existat asemenea cazuri.
Au căzut victime, ca de obicei, în special persoane vârstnice, a declarat şeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Câmpina, Gabriel Bădiceanu.
Poliţiştii şi-au propus să meargă şi la biserici, în zilele de duminică, pentru a discuta cu bătrânii care ies de la slujbă.
Câmpinenii care primesc astfel de telefoane, prin care sunt înştiinţaţi că o rudă a avut un grav accident de circulaţie şi este necesară virarea
unei sume de bani într-un anumit
cont pot alerta oamenii legii la numerele de telefon 0244.336128 sau 0244.332420. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co