Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pe întuneric

PE-INTUNERIC-6„Nu este curent de o săptămână şi ceva. Ba îi dau drumul, ba îl opresc. Am mâncare în frigider, am laptele pentru copil, lapte care se strică. Copilul plânge toată noaptea din cauza întunericului. Se strică toate aparatele electrice.”
Copii, părinţi, bunici! Toţi pe întuneric! La ore la care nici nu se aşteaptă. Aceasta este situaţia cu care se confruntă de o săptămână şi jumătate locuitorii de pe străzile Târnava Mare şi Târnava Mică, din Câmpina. Când le este lumea mai dragă, se trezesc că rămân fără curent electric. Becurile sunt înlocuite de lumânări, iar frigiderele, maşinile de spălat, maşinile de călcat şi celelalte aparate electrice devin… obiecte de mobilier.
„Situaţia este foarte grea. De aproape 2 săptămâni nu avem curent. Stăm cu lumânările pe masă. Se strică mâncarea. Îşi bat joc de noi. Dăm telefoane, cheltuim bani şi… nimic. Sunăm ca proştii!”
„Aruncăm oale pline cu mâncare. Adineauri am dat un la câine. Frigiderul s-a decongelat de atâtea ori. Nu este o zi în care să nu se oprească curentul. Sunt 2 săptămâni de când îşi bat joc de noi. Ne iau curentul! Dar nu ştiu de ce, că noi plătim facturile.”
„Ne tot spun că înlocuiesc un fir care este stricat. Păi ce, durează o săptămână jumătate să înlocuieşti un fir?”
Îşi plătesc facturile la zi şi nu înţeleg de ce schimbarea unui singur cablu poate dura mai bine de o săptămână şi jumătate. Mâncarea se strică în frigidere, toate aparatele electrice au de suferit şi ei nu pot face nimic. Au apelat la presă, în speranţa că cine va auzi, va vedea, şi va lua măsurile care se impun.Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co