Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pază cu poliţie judeţeană

De la 1 octombrie în cadrul Consiliului Judeţean Prahova funcţionează Direcţia de Pază și încă nu
s-au făcut angajări la maxima capacitate legală.

Direcția de Pază sau, mai pe înţelesul tuturor, Poliţia Judeţeană, este o structură nou creată, care, deocamdată, are o sută de angajaţi, dar care se va extinde, treptaat, până la 163.  Agenţii de pază veghează la buna desfăşurare a activităţii din instituţii existente în Ploieşti, Vălenii de Munte şi Câmpina. De acum , însă şi Consiliul Judeţean Prahova are cheltuieli mai mici cu paza.
“Fiind propria entitate a Consiliului Județean, putem spune că funcționăm cu cheltuieli reduse și, mai mult decât atât, am reuşit să creem locuri de muncă pentru mai multe persoane, mai ales pentru poliţiştii comunitari care rămăseseră fără serviciu în urma disponibilizărilor din ultima perioadă”, a declarat directorul structurii, Emil Drăgănescu.
Toată lumea e mulțumită
Cât despre angajaţi, aceştia sunt mulţumiţi că au un loc de muncă, chiar dacă salariile sunt de bugetari. “E un lucru bun, în condițiile în care rămăsesem fără loc de muncă, după ce am fost disponibilizat de la Poliţia Comunitară Ploieşti. Chiar nu ştiu ce m-aş fi făcut fără locul de muncă de aici. Este un lucru bun pentru toți cei aflați în această situație”, a spus consilierul Ştefan Olteanu. Deocamdată, agenţii de pază ai Consiliului Judeţean sunt prezenţi la intrările în  Palatul administrativ, la Palatul Culturii şi la alte instituţii din subordinea Consiliului ca protecţia copilului, centre de asistenţă socială sau muzee. Pe viitor este posibil să vedem poliţie judeţeană şi la spitale. Angajări se vor mai face, dar în limita celor 163 de locuri prevăzute de actele normative in vigoare. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co