Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Paza bună trece primejdia rea!

PAZA-BUNA-6Dacă-i musai… cu plăcere! „La unităţile unde nu este posibilă realizarea unui sistem de pază organizat, conducerile acestora sunt obligate să execute grilaje, împrejmuiri…” şi aşa mai departe! Mai simplu este, însă, să fie montat un sistem de supraveghere video, sistem care scapă patronii respectivelor societăţi comerciale de multe necazuri. A.s.p. Cătălin Matei, Compartiment Sisteme Pază: „Sistemele de supraveghere video fac parte din categoria sistemelor de alarmare împotriva efracţiei. Ele trebuie să fie instalate şi monitorizate de societăţi care au asemenea specializare. Sistemele trebuie să aibă posibilitatea să înregistreze imaginile respective.”
Poate fi angajată o firmă de specialitate pentru asigurarea protecţiei unei firme, unei societăţi comerciale. Numai că, ochiul vigilent al unei camere de filmat… poate spune mult mai multe. Mai ales pentru poliţiştii care investighează cazurile de furt. Imaginea este… imagine! Insp. Princ. Ovidiu Munteanu: „Astfel de sisteme ne ajută enorm. Administratorii acestor societăţi, acolo unde sunt montate sisteme de supraveghere video, au un avantaj în plus. Pot vedea ceea ce se întâmplă în interiorul societăţii. Noi, ca poliţişti, putem identifica imediat persoanele care intră în sfera noastră de activitate.” „Este sfânt”… şi nici o persoană certată cu legea nu mai are nimic de spus! O investiţie destul de mică, un sistem uşor de operat şi firma dumneavoastră nu va mai fi „supusă” acţiunilor celor certaţi cu legea.
Adriana Bucur: „Astfel de sisteme nu sunt foarte scumpe. Sunt accesibile pentru oricine deţine un magazin sau pentru cei care vor să-ţi protejeze locuinţa. Nu sunt greu de întreţinut şi, acolo unde le montăm, avem şi contracte de mentenanţă.” Prin lege, fiecare administrator de firmă este obligat să aibă un sistem de alarmare. Însă, se pare, cel mai căutat este sistemul de supraveghere video. Infractorii nu mai au nici un fel de şansă. Sunt ca la un studio foto. Nu trebuie decât să… zâmbească la cameră!
Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co