Actualitate

Paşapoarte biometrice, la Câmpina?

Paşapoartele biometrice se vor elibera, în scurt timp, şi în municipiul Câmpina.

Acest aspect se discută în cadrul Primăriei Câmpina, în urma propunerii primite de la autorităţile de profil. „Direcţia de Paşapoarte doreşte să înfiinţeze un punct mobil de preluare a datelor pentru realizarea paşapoartelor biometrice, la Câmpina. Cred că este primul punct mobil pentru preluare a datelor. Noi ne bucurăm că cetăţenii din Câmpina, dar şi cei din comunele din jur, nu vor mai merge la Ploieşti, la sediul Poliţiei Judeţene, ci pot veni la Câmpina”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Amenajări
Pentru eliberarea acestor acte, trebuie să se pună la punct ceea ce ţine de organizare. Este nevoie de o cameră, un spaţiu pentru sala de aşteptare, mobilier şi aer condiţionat pentru buna funcţionare a echipamentelor. După o primă evaluare a situaţiei, biroul pentru paşapoarte ar putea fi înfiinţat în clădirea Direcţiei Economice. În următoarea perioadă, acest proiect va fi analizat în Consiliul Local. Atunci când va fi înfiinţat biroul de paşapoarte la Câmpina, angajaţii de la Ploieşti vor veni o zi pe săptămână pentru preluarea datelor.
Paşapoartele biometrice funcţionează într-un sistem care stochează amprentele şi fotografia tridimensională a deţinătorului. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co