Actualitate

HidroPrahova nu creşte preţul apei

Într-o întâlnire care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, administraţia câmpineană a dezbătut mai multe probleme cu reprezentanţii societăţii Hidro Prahova, printre care proiectul de dezvoltare a reţelei de apă şi canalizare ce urmează să fie executat cu bani europeni, raportul de activitate pentru anul 2011, dar şi preţul apei, cel mai arzător subiect pentru populaţie.
Preţul apei nu va creşte anul acesta, conform politicii tarifare. Dar va creşte anul viitor… „În 2013, va creşte cu 5% şi în 2015 se va majora din nou cu acelaşi procent. Momentul aplicării creşterii de tarif va fi 1 iulie 2013, respectiv 2015. S-a votat acest termen, iniţial fiind vorba de 1 ianuarie 2013”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Până să se scumpească apa, se va începe lucrarea de canalizare ce vizează cartierele Voila şi Câmpiniţa din municipiul Câmpina. Deja au început licitaţiile, pe localităţi. „Noi trebuie să acordăm suma de 2%, pe care am prins-o în buget.
Aşteptăm începerea proiectului de apă-canal şi la Câmpina, prin reabilitarea staţiei de epurare”, a mai spus Horia Tiseanu, care speră că, în sfârşit, societatea Hidro Prahova o să răspundă, cerinţelor cetăţenilor din Câmpina. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co