Sport

Participare inedită a arbitrilor prahoveni

La jumătatea lunii decembrie, la Deva, a avut loc cea de-a IX-a ediţie a „Cupei Prietenia” la fotbal, întrecere rezervată arbitrilor de fotbal de lot republican, cu participarea a 16 echipe din întreaga ţară.
Aflată la a doua prezenţă în cadrul acestei competiţii, formaţia C.J.A. Prahova n-a avut parte de-o tragere avantajoasă, fiind repartizată într-o grupă cu reprezentantele din Bucureşti, Râmnicu Vâlcea şi Brăila, ce au avut în componenţă foşti fotbalişti ce au activat în primele eşaloane ale fotbalului românesc.
Rezultatele nu au fost cele aşteptate, prahovenii fiind depăşiţi de omologii săi din Bucureşti cu 3-0, de cei din Rm. Vâlcea cu 4-0 şi, la mare luptă, de gruparea din Brăila cu 6-5, ocupând, la final, ultimul loc.
Din lotul deplasat la Deva au făcut parte, printre alţii, Eduard Crângaşu (arbitru Liga I), Ionuţ Borcan, Adrian Illyeş, Valentin Dumitru (arbitri Liga a II-a), Radu Danielenco, Ovidiu Oprea, Mihai Dogaru (arbitri Liga a III-a), Alin Gheorghe, Bogdan Bucur (arbitri Liga A Prahova).
Conducătorul delegaţiei a fost Adrian Zodie, membru în cadrul C.J.A. Prahova care a fost încântat de reuşita întrecerii, fiind o experienţă foarte utilă tuturor iar în ediţia viitoare altfel vor sta lucrurile, dorindu-se luarea revanşei şi o evoluţie care să fie apreciată în unanimitate.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co