Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Păreri despre proiectul Calea Dacia

Pasarela care face legătura cu DN 1 este aproape de inaugurare şi câmpinenii, cei care ar trebui să culeagă, în primul rând, roadele acestei investiţii, ne-au spus părerile lor despre noua poartă de intrare în municipiu.
Carmen NEGREU

Salariată: „După părerea mea, este un proiect foarte reuşit. O să ajute foarte bine la fluidizarea traficului. Noi ieşim foarte des spre Băneşti şi pierdem foarte mult timp, până ieşim în DN1. Acum, abia aşteptăm să se dea drumul la circulaţie pe această pasarelă.”

Agent comercial: „În primul rând că fluidizează traficul şi, în al doilea rând, cred că ajută şi la prevenirea accidentelor. Lucrez de un an de zile în Câmpina şi am văzut accidente grave acolo. Acum, cred că, cu ajutorul acestei pasarele, nu vor mai fi.”

Salariat: „E un lucru bun. Să-i dea drumul mai repede. Acum stai la rând 10-15 minute, până ieşi pe DN 1. Cred că va fluidiza mult traficul care este acum.”

Funcţionar public: „Proiectul de modernizare Calea Daciei va ajuta la fluidizarea traficului din zonă. Este un lucru bun pentru câmpineni şi nu numai. La fel de folositor va fi şi pentru cei care tranzitează oraşul, intrând sau ieşind mai uşor.”

Salariat: „E o lucrare binevenită atât pentru cei care intră în Câmpina, cât şi pentru cei care vor să iasă. Se ştie, şoferii ştiu cât de mult timp pierzi ca să ieşi din oraş, în DN 1. Cu siguranţă, va fi un trafic mult mai lejer.”

Salariat: „Această pasarelă este mai mult decât binevenită, având în vedere că s-au întâmplat destule accidente la ieşirea din Câmpina. În afara unor astfel de situaţii, sigur se va fluidiza traficul. Şi, nu în ultimul rând, de ce să nu recunoaştem aspectul frumos cu care te întâmpină o poartă de intrare în oraş.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co