Sanatate

Opinia dumneavoastră contează…

Asociaţia Trandafirul Negru este o organizaţie nonguvernamentală înfiinţată în anul 2004, cu sediul în oraşul Comarnic, care  îşi propune, prin statutul său, înfiinţarea unui centru socio-medical de recuperare de interes public. În acest sens, va fi desfăşurată, în perioada 14 ianuarie–28 februarie, o campanie de sondaj a opiniei publice, efectuată de cei 15 voluntari ai organizaţiei. Campania va fi desfăşurată în oraşele Comarnic, Sinaia, Breaza, în două moduri, telefonic şi pe teren, pe un lot de 2.000 de persoane, între 18 şi 75 de ani.
Scopul acestei investigaţii este ca în baza răspunsurilor primite, să desfăşurăm o dezbatere cu factorii de decizie în măsură să aprecieze dacă acest proiect prezintă interes sau nu, urmând ca raportul final să fie dat publicităţii în luna martie.
Avem rugămintea de a ne răspunde sincer şi la toate întrebările din chestionar asigurându-vă de confidenţialitatea şi anonimatul răspunsurilor dumneavoastră.
Persoanele care doresc
să se implice în această campanie sau care doresc informaţii suplimentare sunt rugate să ne contacteze pe site-ul asociatie
www.trandafirulnegru.ro sau la numerele de telefon 0726.688.613;  0244.360.066.

Cu mulţumiri, preşedintele Asociaţiei Trandafirul Negru,
Nadia Voicu!

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co