Turism

Oferte turistice speciale de Paşti

oferte-turisticeUnii dintre prahoveni nu vor rămâne să petreacă Paștele acasă, în familie, ci vor da curs tentației de a se relaxa pe alte meleaguri, sau în stațiunile montane autohtone, în minivacanța prilejuită de această sărbătoare.

După ce au constată că masa de Paşti este destul de scumpă şi muncită, mulţi prahoveni au ales să plece de acasă în acea zi. Şi cum ofertele turistice sunt mai mult decât îmbietoare, nu le rămâne decât să aleagă între peisajele autohtone şi cele din străinătate. Pentru cazare, mic dejun şi gustare specifică în noaptea de Înviere, la hotel de trei stele în zona Bran-Moeciu, de exemplu, puteţi da 250 de lei de persoană. Mai atractiv pare, însă, turismul în străinătate, şi asta pentru că deşi Paştele este la începutul lui aprilie, când nu e prea cald, puteţi, totuşi, înota în piscina hotelului.

Destinații devenite tradiționale
“În Bulgaria, unde mulţi prahoveni şi-au dorit să ajungă, sunt oferte foarte bune. La un hotel de patru stele în regim all-inclusive, trei nopţi de cazare şi masă costă între 80 şi 100 de euro de persoană. Oferta este atractivă cu atât mai mult cu cât hotelurile au şi piscine interioare. Nici în Grecia nu e scump şi e o destinaţie dorită de români pentru  că pot sărbători acolo Paştele ortodox. La hotel de trei stele, într-o excursie de trei nopţi cu autocarul veţi plăti 150 de euro de persoană. În Israel, opt zile, cu tot cu transportul cu avionul, costă de persoană 560 de euro”, a declarat Florin Paraschiv, reprezentantul  unei agenţii de turism din Ploieşti. La noi sau în străinătate, nu uitaţi că în primul rând, Paştele înseamnă o sărbătoare a spiritului, deci făceţi-vă timp şi pentru suflet, nu numai pentru stomac.Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co