Turism

Oferte de vară la munte

Hotelierii întâmpină vara cu oferte promoţionale pentru toţi cei care doresc să petreacă un sejur de neuitat la poalele Bucegilor. Au tăiat considerabil din preţuri, iar acum camerele sunt ocupate peste 50%. Procentul este bun, având în vedere că nu au început perioada concediilor şi vacanţa elevilor. Pachetele sunt menite să sfideze criza şi, în acelaşi timp, să atragă la munte români din toate colţurile ţării. „Vrem să vedem toţi românii, în orice situaţie, venind pe Valea Prahovei şi, în special, la hotelul nostru. Turiştii vin, întreabă şi analizează foarte bine ofertele. Gradul de ocupare este undeva la 55-60%, a declarat directorul unui hotel din zonă”, Marian Schwartz.
Turiştii sunt foarte atraşi de serviciul all inclusive, ce reprezintă o premieră pentru Valea Prahovei. Deşi oferta este valabilă începând de luna viitoare, rezervările au şi început să apară.
Pentru 299 de lei, oaspeţii au parte de un weekend de vis, ce cuprinde cazare cu mic dejun bufet şi meniul meselor principale la alegere.
De asemenea, au acces la mesele de biliard, piscină, saună sau sala de fitness. În plus, pentru clienţi sunt pregătite petreceri surpriză, dar şi plimbări cu ATV-urile la baza muntelui. A. A.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co