Actualitate

Oferte bune pentru 1 Mai

oferte-pentru-1-maiHotelierii de pe Valea Prahovei au tras linie după Sărbătorile Pascale şi au făcut calculele încasărilor. Din păcate, gradul de ocupare a fost foarte scăzut, iar acum, patronii unităţilor de cazare au lansat oferte ce includ nopţi de cazare gratuite şi preţuri reduse.

Zile grele pentru cei care au afaceri în domeniul turismului pe Valea Prahovei. „Coeficientul de utilizare a fost în jur de 40%. Deşi am practicat preţurile de anul trecut, cererea a fost mai mică decât oferta. Am pregătit pachete pentru 1 Mai şi luna iunie, suntem incluşi în programul lansat de ANAT – O săptămână la munte- şi sperăm să atragem pe viitor mai mulţi clienţi”, a precizat directorul unui hotel de pe Valea Prahovei, Maris Seceleanu. Operatorii din turism nu vor să aibă locurile goale, aşa că mai bine scad din preţ pentru a-i atrage pe turişti în staţiuni. Plăteşti două nopţi şi stai trei, sau două nopţi de cazare cu mic dejun şi masa festivă la 190 de lei de persoană, sunt doar câteva dintre pachetele speciale lansate pe piaţă. „Ne pregătim pentru o nouă sărbătoare, care pică în weekend. Am lansat oferte de trei zile, două nopţi. Le oferim clienţilor cazare, cu mic dejun, preţul fiind variat, de la 190 de lei, la 210 lei. Mai oferim o masă festivă şi diferite acţiuni de divertisment, precum jocuri pe terenul de fotbal şi de tenis. De asemenea, turiştii pot utiliza gratuit sauna, dar şi locul de joacă pentru copii”, a precizat directorul unei societăți hoteliere, Mariana Ţoncu.

Record negativ, de Paște
Cei din branșă spun că de Paşte au avut cele mai slabe încasări din ultimii zece ani. Patronii unităţilor nici nu pot vorbi de profit, deoarece au reuşit numai să acopere pierderile de până acum. Nici pentru următoarea perioadă, cei care au afaceri în domeniu, nu se aşteaptă la încasări prea bune, deoarece tot mai puţini turişti sunt interesaţi de vacanţele la munte.  A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co