Cultura

Ofertă culturală bogată

La sfârşit de săptămână, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni a venit cu o agendă culturală bogată şi variată, atât pentru localnici, cât şi pentru turişti. Muzica de calitate a fost prinsă în programul scenei capitalei culturale a Văii Prahovei: sâmbătă, Bijuterii muzicale pentru violoncel şi pian, cu Dan Cavassi – violoncel – şi Viorela Ciucur – pian -, interpretând lucrări din Beethoven, Enescu, Schumann. Surprizele, însă, nu se opresc aici. Vizitatorii Centrului Cultural „Aurel Stroe” au la dispoziţie nu mai puţin de patru expoziţii, pe teme diferite, dintre care cea de sculptură urmează să ajungă la Paris.
„Avem expoziţia de goblen, cu câteva zeci de tablouri aparţinând clubului de profil din Ploieşti, avem expoziţia sculptorului Nicolae Lupu, din Ploieşti, care urmează să plece în străinătate, avem expoziţia de basorelief şi sculptură a lui George Ghidănac, din Sinaia, şi o alte de icoane pe lemn, aparţinând doamnei Gabiela Olaru, din localitate”, a spus directorul Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, Constantin Spurcaciu.
Turiştii care au ajuns în staţiunea de la poalele Bucegilor în minivacanţa de zilele trecute au avut parte, pe lângă expoziţiile prezentate deja şi de alte surprize, pe care localnicii le pot descoperi şi ei, urmărind oferta culturală a instituţiei. A. B.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co