Sanatate

O nouă secţie la Spitalul Voila

La Spitalul de Psihiatrie Voila a fost inaugurată o nouă secţie pentru bolnavii cronici. Festivitatea a început cu o ceremonie religioasă la care au luat parte personalul şi reprezentanţi ai Primăriei şi Casei de Asigurări.
„Secţia de cronici este una nouă în structura spitalului, ca adaptare la finanţare şi al modul de diversificare a serviciilor medicale. Am reuşit să avem sprijinul Ministerului Sănătăţii şi al Consiliului Local pentru înfiinţarea acestei secţii. Am organizat-o într-un pavilion cu totul nou şi am încercat cât putem să oferim cele mai bune condiţii unor bolnavi cronici cu suferinţe vechi”, a declarat directorul Spitalului de Psihiatrie Voila, dr. Gabriel Ţintărescu. Investiţia a fost făcută din veniturile proprii şi cu un fond de la Consiliul Local şi a beneficiat de susţinerea Casei de Asigurări de Sănătate.

Cu sufletul la pacienţi
„Am susţinut întregul sistem sanitar. Spitalul Voila este un spital special pentru judeţul nostru şi pentru întreaga ţară. A avut susţinerea Casei şi îl felicităm pe manager pentru tot ce a realizat aici”, a spus Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate, dr. Roxana Crăciun. „Consiliul Local a alocat 200.000 de lei pentru Spitalul Voila. O parte din aceşti bani au fost cheltuiţi pentru noua secţie. Adăugarea acesteia în structura spitalului constituie o cale nouă în paleta de servicii medicale”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Spitalul de Psihiatrie Voila este unul de interes naţional şi fiecare investiţie vine în sprijinul nevoilor pacienţilor săi. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co