Actualitate

O noua păcăleală pe internet lasa romanii fara bani

Românii sunt victime ale unei noi păcăleli pe internet, care i-a lăsat pe mulți dintre ei fără sume considerabile de bani.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de bani împrumut ar fi bine să țineți cont de faptul că puteți rămâne fără garanțiile depuse pentru a primi diverse sume care vă sunt promise în condiții avantajoase.

„Sunteți în căutarea unui împrumut pentru a reporni activitățile dumneavoastră, pentru realizarea unui proiect sau ai nevoie de bani pentru a cumpăra o casă sau o mașină sau pentru uz personal? Eu sunt gata să dau credite, de la 5.000 de euro până la 10.000 de euro, persoanelor serioase. Rata dobânzii este de 2% pe an, creditul se aprobă în 48 de ore„, este mesajul transmis de escroci.

Dacă persoana vizată de escroci nu răspunde, aceștia continuă să facă presiuni, explicând că toate persoanele care au împlinit 18 ani pot primi bani cu împrumut, pe termen lung, cu dobândă infimă.

Victima trebuie să garanteze împrumutul cu bunuri, respectiv casă, maşină sau teren, sau să depună câteva sute de euro într-un cont al escrocilor, până la perfectarea actelor.

În momentul în care victima depune garanţia, suma este retrasă, iar naivii se aleg cu păcăleala.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co