Imobiliare Valea Prahovei
Social

Nuntă de aur în Sinaia

nunta-de-aur-1Cuplurile din stațiunea Sinaia care au atins 50 de ani de căsnicie au avut ocazia să participe la un eveniment deosebit, într-un cadru deosebit, demn de frumusețea lor spirituală.

Joia trecută a fost o seară magică pentru pensionarii din Sinaia care au sărbătorit împlinirea a 50 de ani de la căsătorie. Un asemea eveniment nu putea fi marcat decât printr-o petrecere elegantă, organizată la Casinoul din staţiune. În ciuda crizei, administraţia locală a ţinut să le aducă o bucurie celor care au petrecut o viaţă întreagă alături şi la bine, dar şi la greu. „Evenimentul este binevenit pentru pensionarii din Sinaia, mai ales în aceste momente grele, când se reduc pensiile. Atât eu, cât şi Consiliul Local, îi sprijinim indiferent de ce se va întâmpla de acum înainte. Am reuşit să-i facem fericiţi şi ne bucură foarte mult acest lucru”, a precizat primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea.

Ca în tinerețe
Peste 100 de cupluri au retrăit cele mai frumoase momente din viaţa lor. Mulţi şi-au adus aminte cu lacrimi în ochi de vremurile când şi-au întâlnit jumătate, chiar în aceeaşi locaţie unde au sărbătorit aseară nunta de aur. Toţi cred cu tărie în instituţia căsătoriei şi spun că secretul unei relaţii reuşite este dragostea, respectul şi fidelitatea. „Am împlinit 51 de ani de la căsătorie. Aceşti ani petrecuţi împreună au fost foarte frumoşi. Ne iubim mult, ne înţelegem excelent şi am învăţat să trecem împreună peste toate greutăţile. Ne bucurăm că s-a organizat şi anul acesta petrecerea pentru că ne întâlnim şi cu ceilalţi prieteni pe care îi cunoaştem de foarte mult timp”, a povestit Gică Cotacu, unul dintre cei prezenți la manifestare. Prin organizarea acestui eveniment, conducerea staţiunii le-a arătat admiraţia şi respectul, familiilor care reprezintă un model de viață, iubire și înțelegere în cuplu, pentru toată lumea.
Cuplurile au avut parte şi de o ceremonie religioasă, după care au primit certificate de căsătorie simbolice, cadouri şi flori. De la sărbătoare nu putea lipsi masa festivă şi nici lăutarii. Familiile au dansat până târziu în noapte şi s-au distrat ca la 20 de ani.Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co