Actualitate

Nu se mai fură la cântar

În Piaţa Centrală din municipiul Câmpina, comercianţii sunt atent supravegheaţi de autorităţi. Anul acesta, spre deosebire de alte vremuri, furtul la cântar nu se mai practică.
„Comercianţii din piaţă ştiu foarte clar că pentru furtul la cântar pierd dreptul de a comercializa produse în piaţă. Această sancţiune, destul de dură, cred eu că îi potoleşte un pic. Anul acesta nu avem nicio reclamaţie la acest aspect”, a declarat directorul Piaţei Centrale din Câmpina, Marian Nistor.
În incinta unităţii este prezent permanent un metrolog autorizat, care poate face verificări şi reparaţii. „În momentul în care un vânzător ciupeşte la cântar, eu nu mă îndrept către acel vânzător, ci mă îndrept către firma care l-a angajat, pentru că firma poartă răspunderea acestui furt la cântar”, a explicat Marian Nistor.
În cazul în care cumpărătorii constată furturi la cântar, administraţia Pieţei le pune la dispoziţie, la Biroul de Metrologie, un formular tipizat special pentru reclamaţiile legate de furtul la cântar. M. F.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co