Actualitate

Noi blocuri sociale

După ce, la sfârşitul anului trecut, au fost date în folosinţă primele 28 de locuinţe sociale din Sinaia, anul acesta încă trei blocuri vor fi gata să-şi primească chiriaşii. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului are prevăzuţi în bugetul pentru anul 2012 banii necesari terminării celor 84 de locuinţe sociale. Lucrările sunt la stadiul de finisare, iar repartiţiile au fost deja date. Primarul sinăian este de părere că până în luna mai oamenii se vor putea muta în casele noi.
„Cu ajutorul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului am reuşit, la sfârşitul anului trecut, să dăm cheile primului bloc din cele cinci pe care ne-am propus să le construim pentru oamenii evacuaţi din casele naţionalizate. Mă bucur că avem sprijinul Ministerului şi pentru terminarea a încă trei blocuri şi sper ca anul acesta până în luna mai să reuşim să le terminăm”, a declarat Vlad Oprea.
Construcţia acestor blocuri va rezolva în proporţie de 90 la sută problema oamenilor evacuaţi din casele naţionalizate din Sinaia. Anul trecut, 147 de persoane au întocmit dosare pentru o locuinţă socială, iar din acestea au fost admise 131. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co