Actualitate

No comment urmat de acccident

Un accident rutier a avut loc la începutul săptămânii trecute, într-o zonă din Câmpina unde s-a executat o lucrare în trafic care a fost subiectul unui material filmat prezentat de postul VP TV.

VP TV a prezentat, într-o rubrică No Comment, faptul că într-o zonă a străzii Constantin Stere – o arteră de circulație proaspăt asfaltată-, a fost săpat, de-a latul, un şanţ care produce necazuri atât şoferilor, cât şi celor care opresc în zonă. Nimeni nu a avut ochi, cum se spune, și, ulterior, în locul respectiv s-a produs un accident rutier. “Primul șofer a oprit ca să treacă șanțul, dar cel de-al doilea a venit și l-a împins puțin. A venit cu viteză, n-a mai avut timp să frâneze”, a povestit un martor ocular. O variantă care coincide cu cea a șoferului care a procedat regulamentar: „Am încetinit, că e denivelarea asta, și dânsul m-a lovit din spate. Mă doare puțin ceafa, dar e o pasageră care a fost cu mine și e mai rău, e la spital”. „M-am apropiat, n-am ținut distanță de el și, o fracțiune de secundă de neatenție… N-am știut de șanțul acesta și l-am luat în spate. Nu mi se pare normal să fie șanțul acesta aici. La cât e drumul de bun, să apară un șanț așa, din senin nu mi se pare normal”, a declarat conducătorul auto care a produs coliziunea
.  
Dublă neglijență
Un lucru remarcat de agentul de circulaţie care a ajuns la faţa locului, a fost acela că lucrarea nu se prezenta tocmai așa cum trebuia. “Sunt două aspecte care au dus la producerea evenimentului: unul este nepăstrarea distanței față de celălalt conducător auto, iar al doilea este existența unei lucrări în carosabil, nesemnalizată corespunzător”, a explicat agentul Ciprian Mocanu, din cadrul Biroului Poliției Rutiere Câmpina.
Pe de altă parte, nici persoanele care locuiesc în zona respectivă a străzii Constantin Stere nu sunt mulțumite de situația existentă. „Noi nu mai putem să dormim de când au făcut șanțul acesta, că vin mașinile și ori frânează brusc, că îl văd în ultimul timp, ori trec cu viteză și fac un zgomot de zdruncină geamul”, a spus o locatară.
Din păcate, nu este pentru prima dată când rețelarii efectuează lucrări pe străzile proaspăt asfaltate și reparațiile nu sunt efectuate la timp, ori când calitatea lucrărilor este îndoielnică. Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co