Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Necesitate sau tichie de mărgăritar?

Primăria Târgșoru Vechi își trage sediu nou. Acesta costă aproximativ 500.000 de euro și ar putea fi finalizat până la sfârșitul acestui an.

Instituția număra 20 de funcționari, care în scurt timp ar putea beneficia de condiții excelente.
Planurile de execuție prevăd birouri spațioase, sală de conferințe și chiar și lift.
“Să știți că era neapărată nevoie. Împărțim birourile, eu cu viceprimarul, secretarul cu Starea Civilă, cu Asistența Socială…, nu se mai poate funcționa. Registrul agricol și Urbanismul le-am mutat la grădiniță…, nu era loc aici”, a declarat primarul comunei Târgșoru Vechi, Nicolae Drăgan.
Clădirea actualei Primării are doar patru birouri, în care acum stau înghesuiți toți funcționarii instituției.
„E spațiul mic de la arhivă și nu are unde să depoziteze colega dosarele și momentan stau la biroul unei alte colege, adică stăm două persoane la un birou”, a declarat unul dintre funcționarii instituției, Gherghina Andronache.

Are balta pește
Cât despre plata lucrărilor, cei 500.000 de euro trebuie achitați anul acesta. Banii există, doar că alte lucrări de investiții sunt trase pe linie moartă, pentru moment. Spre exemplu, a fost amânată alimentarea cu gaze a comunei și s-au asfaltat doar patru kilometri de șosea în 2010. „Una e să-ți permiți și alta să fie neapărat nevoie. În momentul în care nu ai cu ce să te încalți, când ți se rup pantofii, trebuie să-ți cumperi alți pantofi, chiar dacă nu-ți permiți. Având în vedere că e și utilată, eu zic că nu e scump. Am colegi primari care fac primării cu un milion de euro sau chiar mai mult”, a explicat primarul Nicolae Drăgan.
Comuna Târgșoru Vechi are 10.000 de oameni și un buget local cu puțin peste două milioane de euro. Dar va avea Primărie de 500.000. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co