Actualitate

Moşul vine şi pe Valea Prahovei

Moş Crăciun va veni şi anul acesta la copiii de la grădiniţe şi la oamenii nevoiaşi de pe Valea Prahovei.

Chiar dacă este un an foarte dificil, Primăria Sinaia a reuşit să pregătească 1.200 de pachete pentru copiii din grădiniţe şi oamenii cu venituri modeste din oraş.
Pentru copii au fost pregătite dulciuri şi jucării, iar pentru oamenii nevoiaşi, în pachete au fost puse produse tradiţionale pentru masa de Crăciun. Cadourile vor fi oferite copiilor la serbări, iar oamenilor nevoiaşi le vor fi duse acasă.
La Buşteni, au fost pregătite aproape 4.000 de pachete pentru copii şi 1.200 pentru bătrâni. Moş Crăciun va veni la toate şcolile şi grădiniţele, iar pe cei mai mici cetăţeni ai oraşului acesta îi va vizita acasă cu dulciuri. Bătrânii din Buşteni vor primi şi ei de Crăciun pachete cu alimente, pentru a se bucura de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii.
„Crăciunul este cea mai mare sărbătoare creştină şi trebuie primită cu bucurie de toţi oamenii, aşa că şi anul acesta am pregătit mii de pachete pentru copii şi oamenii fără posibilităţi materiale. De Naşterea Domnului vreau ca şi oamenii săraci să aibă ce pune pe masă, iar Moş Crăciun să vină la toţi copiii din Buşteni”, a declarat Emanoil Savin, edilul din Buşteni.
Acesta a fost moş Crăciun şi pentru copii din Comarnic, Breaza sau Azuga, cărora le-a oferit cadouri în această perioadă. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co