Actualitate

Moş Crăciun la Clubul de Karate!

IMG_4039Clubul Sportiv de Karate „Asagi” din Breaza, condus de antrenorul Adrian Manea, l-a primit, pe 22 decembrie, pe Moş Crăciun. Cei 12 copii cu vârste cuprinse între 7-14 ani, împreună şi cu alţi participanţi, au pregătit serbarea, care s-a desfăşurat la Casa de Cultură „Ion Manolescu” din oraş. Şi de această dată, în al treilea an consecutiv, primirea lui Moş Crăciun a fost susţinută de „ajutorul” acestuia, omul de afaceri, Nicolae Fieraru.
Antrenorul Adrian Manea a ţinut să precizeze faptul că elevii săi merită cu prisosinţă darurile Moşului. Făcând un bilanţ al anului ce se va încheia cât de curând, antrenorul karatiştilor a scos în evidenţă performanţele acestora (trofeele câştigate au stat la loc de cinste, pentru a fi văzute de Moş Crăciun!). Astfel, la Campionatul Naţional de Fudokan, au reuşit să obţină două medalii de aur, trei de argint şi trei de bronz. Satisfacţiile profesionale au fost susţinute şi de acelea în plan material, printr-o implicare mult mai mare a autorităţilor administrative din Breaza. Adrian Manea recunoaşte că Primăria şi Consiliul Local au acordat un ajutor financiar consistent, considerând acest lucru cât se poate de benefic pentru actul de educaţie, în plan sportiv. Banii alocaţi s-au folosit şi ajută, în continuare, la pregătirea micilor karatişti pentru competiţiile din anul 2010.
O altă satisfacţie a antrenorului Adrian Manea a fost obţinerea acordului autorităţilor locale de a se folosi de Sala de Sport a oraşului, găsirea unui loc pentru efectuarea antrenamentelor constituind, deseori, o problemă majoră.

În următorul an, îi aşteaptă Campionatul Mondial, care se va desfăşura la Belgrad, în luna martie. Acest campionat ar fi trebuit să se ţină în luna noiembrie 2009, dar, din cauza gripei noi, forurile competente au ales să-l amâne, pentru siguranţa sănătăţii participanţilor. Nu în ultimul rând, antrenorul Adrian Manea aşteaptă satisfacţii şi de la cei 5 elevi selectaţi în Lotul Naţional, sperând la cel puţin două medalii de la Campionatul Mondial de Karate.
Nu putem decât să le urăm succes şi cât mai multe medalii aurii aduse acasă! (I.L.)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co