Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Miercurea neagra pe drumurile si soselele din Prahova

Zi de miercuri nefastă în județul Prahova! Până la această oră, nu mai puțin de patru accidente rutiere au avut loc pe șosele, drumuri naționale sau în localități din județul nostru.

Astfel, cel mai recent incident s-a petrecut la Ploiești, unde o femeie a fost lovită de mașină, în fața bisericii Sfânta Vineri. Victima se afla în traversarea străzii când a fost acroșata de șoferul unui autoturism. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și un echipaj medical.

În cauză, se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

Mai devreme, în Vălenii de Munte o femeie a fost lovită de un tir, chiar pe trecerea de pietoni, pe DN 1A.

Din primele cercetări a rezultat că femeia se afla pe trecerea de pietoni în momentul impactului.

Anterior, în Ploiești, pe bulevardul Republicii, în apropierea de Casa de Cultură a Sindicatelor, o femeie a lovită de o mașină, culmea, tot pe trecerea de pietoni. Din fericire, aceasta nu a fost rănită grav și nu a necesitat transportul la spital.

Un alt accident a avut loc pe DN1, pe raza localității Potigrafu, unde un biciclist a fost acroșat de un autoturism. Din fericire, nici acesta nu a suferit răni grave, el refuzând să meargă la spital. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.

Din nefericire nu se poate spune și despre groaznicul eveniment rutier petrecut în cursul dimineții pe DN1, în dreptul ieșirii din localitatea Florești. Aici, un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce plecase să culeagă bureți și a traversat în fugă Drumul Național, printr-un loc nepermis.

O mașină l-a lovit și l-a ucis pe loc. Șoferul autoturismului afirmă că nu avea viteză excesivă, întrucât avea în mașină doi copii mici. A încercat să evite impactul, dar a ajuns cu mașina în parapeți.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co