Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Meteor a revenit pe scenă

După câţiva ani de încercări, toţi cei care au cântat într-una din primele formaţii care au apărut în Câmpina, Meteor, s-au prezentat împreună în faţa publicului.

Le-a fost greu să se adune, dar în cele din urmă au reuşit. Au început repetiţiile şi, vinerea trecută, au urcat cu toţii pe scena Casei Municipale de Cultură „Geo Bogza” din localitate. „E un spectacol puţin nostalgic, cu melodii retro, cu melodii mai noi. A fost destul de dificil să ne întâlnim toţi. Plănuim acest spectacol de circa trei ani. Noi împlinim, de fapt, 43 de ani, înfiinţarea fiind în anul 1967. Abia acum am reuşit să materializăm acest spectacol”, a declarat Ştefan Al.-Saşa, unul dintre fondatorii trupei Meteor.

Fani deveniţi membri
Mulţi au fost cei care au urcat pe scenă pentru a-şi aminti de ceea ce odată era trupa Meteor, o trupă care a deschis orizonturi muzicale multor câmpineni. „Când i-am văzut pentru prima dată, la o seară de dans, am rămas…, cum să spun…, şocat. Am devenit fanul lor şi mi-am dorit foarte mult să cânt, să cânt cu ei şi, în 1990, am reuşit să ajung să cânt cu această formaţie extraordinară, din care făceau parte, din grupul iniţial, Ciprian Bischof, Alexandru Ştefan, Mircea Luncaşu, Nae Chivu şi Paul Dumitriu, care a decedat. Era nucleul de bază. Pentru toţi câmpinenii este o formaţie de tradiţie a Câmpinei”, a declarat dr. Mihai Constantin, un fost component al formaţiei Meteor.
Sala Casei de Cultură din Câmpina a fost plină la spectacolul în care „meteorii” au sărbătorit 43 de ani de la înfiinţarea trupei. Au cântat de-a lungul timpului prin spectacole, au luat premii, dar au cântat şi pe la nunţi. Aşa că publicul a fost de toate genurile. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co