Sport

Medaliaţi la karate tradiţional

Au între șase şi 13 ani şi au luat aproape toate medaliile şi cupele puse în joc la finala campionatului de stil Fudokan care s-a desfăşurat la Bucureşti în perioada 22-24 octombrie.

Aceştia sunt micuţii karatişti antrenaţi de profesorul Sorin Niţă, de la clubul Shiro Washi, copii care au concurat alături de alţi peste 200 de sportivi din 35 de cluburi de profil din ţara.
Pentru că pun multă pasiune în ceea ce fac, aceşti copii au reuşit să obţină patru medalii de aur, opt de argint si două de bronz, la competiția respectivă. Antrenorul lor este de părere că totul se poate învăţa.
“Nu este uşor, dar dacă sunt ascultători şi le place, totul se învaţă. În acest sport este nevoie de multă disciplină şi pentru copii este foarte important să fie disciplinaţi nu numai în sport, ci şi în viaţa lor de zi cu zi”, a declarat antrenorul Sorin Niţă.
Clubul Shiro Washi organizează cursuri de karate tradiţional pentru începători şi avansaţi, pe toată durata anului.
Activitatea sportivă se desfăşoară în municipiul Ploieşti, la Grupul Şcolar “Sf. Apostol Andrei”, situat pe strada Dediţei nr. 2, şi în comuna Brazi, la sala de sport a Școlii Generale din satul Bătești.  Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co