Actualitate

Mărţişoarele vestesc primăvara

În ultimele zile, fiecare dimineaţă ne surprinde cu noi fulgi de zăpadă. Deşi oamenii nu au renunţat încă la haina de blană, sute de mărţişoare stau pe tarabe în aşteptarea cumpărătorilor. „Pentru perioada 16 februarie – 8 martie, Primăria Câmpina a asigurat un număr de 42 de amplasamente în vederea comercializării de produse specifice Mărţişorului.
Aceste amplasamente sunt în zona pasajului de la Ceas şi în zona trotuarului din parcarea centrală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Câmpina, Mariana Pătraşca. „Normal trebuia să ieşim de pe 12, ca în anii trecuţi. Se uită lumea, dar nu cumpără încă. Avem aceleaşi preţuri, dar nu are nimeni bani… cu ce să mai cumpere?”, a spus un comerciant. Negustorii trăiesc cu speranţa că în apropierea zilei de 1 martie vor fi persoane care să le cumpere produsele specifice. Preţurile sunt acceptabile iar mărţişoarele se potrivesc pentru gusturile oricărei persoane. Banii… lipsesc! „Sunt pensionară şi nu îmi permit să iau mărţişoare. Măcar unul, poate. Abia am putut să plătesc facturile, de unde să mai am bani?”, a spus o localnică.
Pentru cele 42 de amplasamente au fost încheiate contracte de închiriere. Fiecare comerciant are 2 mp, chiria fiind de 60 de lei pentru cele 21 de zile în care îşi pot vinde marfa. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co