Actualitate

Marfă expirată

MARFA-EXPIRATA-1`Un control al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Prahova a scos la iveală produse alimentare expirate, pe rafturile unor magazine de cartier, din Câmpina.

Acţiunea a fost desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute. „Spre surprinderea mea, pot să vă spun că am depistat produse expirate. Este un aspect pe care nu l-am mai întâlnit de mult în această zonă. Există şi o explicaţie… Este vorba despre marfă care se află în magazine din afara zonei fluente a oraşului, magazine care au o anumită adresabilitate, reglată pe un cartier, pe populaţia care locuieşte în acea zonă”, a declarat comisarul CJPC Prahova, Cătălin Baciu.
Unde au fost găsite nereguli, proprietarul magazinului a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de până la 20.000 de lei şi marfa a fost distrusă. Este vorba despre produse de panificaţie şi lactate.
Comisarii atrag atenția asupra faptului că, uneori, marfa găsită pe rafturi, la reduceri, are puțin timp până la expirarea termenului de valabilitate. Cine nu este atent la acest aspect, după câteva zile poate să consume, acasă, produse care au expirat între timp. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co