Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Manifestație uriașă la Chișinău. Zeci de mii de oameni cer unirea Basarabiei cu România.

“Marea Adunare Centenară”, dedicată împlinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România, are loc duminică, de la ora 12:00, la Chișinău, printre cei care și-au anunțat participarea aflându-se Traian Băsescu și Ludovic Orban, anunță Unimedia.

Conform sursei citate, în afara fostul președinte al României și a liderului PNL, mai sunt așteptați primarul Sectorului 1 din București Dabiel Tudorache, Constantin Codreanu, deputat al Partidului Mișcarea Populară, dar și primari, și consilierii care au votat declarațiile simbolice de Unire, precum și toți cei care își doresc unirea.

De asemeneam și președintele USR Dan Barna împreună cu o delegație formată din membri ai partidului va fi prezent la Chișinău.

Din Republica Moldova și-au confirmat prezența la eveniment Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Unității Nationale și Partidul Liberal Reformator.

Manifestația a inceput la ora 12:00, în Piața Marii Adunări Naționale din capitala Republicii Moldova, fiind așteptați peste 100.000 de oameni.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co