Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Mai multe locuri in trenurile care merg spre Litoral si Valea Prahovei de 1 mai

CFR Călători va suplimenta numărul vagoanelor la garniturile de trenuri care efectuează curse spre Litoral şi Valea Prahovei, în perioada minivacanţei de 1 mai.

“În perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei. În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia”, a anunţat compania într-un comunicat.

În plus, sunt anunţate şi reduceri suplimentare la preţul biletelor către cele mai căutate destinaţii din această perioadă. Astfel, studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate.

Spre exemplu, o călătorie dus-întors pe ruta București – Constanța și retur beneficiază de o reducere de 10%, preţul fiind de 108,10 lei”.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co