Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Grav accident în Breaza. Un tânăr are nevoie de sânge AB4

Cinci tineri răniți și două mașini cu daună totală. Acestea sunt urmările unui grav accident petrecut ieri pe strada principală, în dreptul cimitirului din Breaza de Jos, în jurul orei 9.30 seara. După impact, tinerii au reușit să iasă cu ajutorul vecinilor, mai puțin unul, care a rămas încarcerat în mașina răsturnată. La fața locului au ajuns Ambulanța și Smurd-ul care au acordat primul ajutorul tinerilor și au dezmembrat mașina, pentru a scoate tânărul încarcerat. Pasagerii, tineri între 19 și 26 de ani, au fost duși la spital, unde se află sub tratament pentru traumatisme cerebrale și faciale.

Polițiștii cercetează cauzele producerii accidentului. Se pare, însă, că au fost mai multe motive care au dus la producerea acestui eveniment rutier. În primul rând, lipsa de experiență a șoferilor, aceștia având permise de conducere obținute recent. Carosabilul era ud, din cauza grindinei căzute cu câteva ore mai devreme, iar locul unde s-a produs accidentul se află imediat după o curbă cu vizibilitate redusă. Martorii spun că BMW-ul avea viteză, dovadă fiind acul vitezometrului, care s-a oprit la 105 Km pe oră. Șoferul acestuia venea din sus, a intrat în depășire pe contrasens și s-a izbit de un autoturism Skoda, al cărui ac s-a oprit în jurul vitezei de 60 km pe oră. Rămâne de văzut dacă acești indicatori vor fi luați în seamă de anchetatori, având în vedere că unii experți spun că, în cazul unui accident, acul vitezometrului nu este un indicator clar al vitezei cu care circula vehiculul respectiv la momentul accidentului și că acesta s-ar fi putut mișca din cauza decelerării foarte puternice.

Unul dintre tineri, cel care a stat mai multe zeci de minute încarcerat, este internat la Spitalul Județean și are nevoie de sânge, grupa AB4. Prietenii au făcut apel pe Facebook la cei care au această grupă rară să se ducă la Centrul de Transfuzii Ploiești și să doneze pentru Andrei Rusu. Din păcate, deși s-au dus într-un număr mare, ei nu au putut dona, întrucât Centrul era închis. Se va redeschide abia pe 2 mai.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co