Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Lucrări made in România

Sinăienii care locuiesc la intrarea în staţiunea Sinaia se plâng de lucrările de modernizare a haltei. Oamenii spun că nu au cum să ajungă la calea ferată, dacă trec pe pasarela care traversează DN1, decât dacă escaladează un gard, lucru aproape imposibil.

Pasajul suspendat peste şosea, din halta Sinaia, a fost realizat tocmai pentru siguranţa pietonilor. Numai că, o dată ce-l traversează, oamenii se trezesc că trebuie să treacă peste tot felul de obstacole.
Cei care vor să ajungă în staţia de maxi-taxi au două variante: ori trec printre traversele de lemn şi beton abandonate de muncitori, ori merg pe lângă sensul de urcare al Drumului Naţional nr. 1, acolo unde existră pericolul producerii accidentelor. Problema devine şi mai mare, atunci când localnicii vor să ajungă pe peron sau să-l traverseze, deoarece a fost înconjurat de un gard înalt pe care bătrânii, copiii sau cei cu probleme
nu-l pot sări.
„E foarte bine că au ridicat această pasarelă, însă nu s-au gândit la ieşirea de pe peron.
Gardul este montat exact în zona unde călătorii trebuia să aibă acces. Totul a fost închis, iar noi nu putem să ajungem acolo, decât dacă ocolim aproape un kilometru pe lângă Drumul Naţional, unde nu există trotuar şi şoferii circulă cu viteză.
Trebuie făcută o ieşire acolo unde sunt treptele pasarelei, nu atât de departe”, a spus Rodica Ifrim.
Soluția de urgență, doar
pe jumătate
Cei care locuiesc în zonă spun că până acum nu au mai văzut aşa ceva. S-a construit pasarela, însă nimeni nu s-a gândit cum vor ajunge călătorii pe peron sau la casele care sunt poziţionate pe partea cealaltă a căii ferate. Deocamdată a fost improvizată o scară din lemn, pentru a putea ajunge la gard, însă prea puţine persoane vor reuşi să-l escaladeze. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co