Turism

Luaţi calea muntelui!

Dacă de sărbători zăpada a cam lipsit la munte, acum pârtiile sunt numai bune pentru schi, snowboard sau sanie. Unde mai pui că deja au apărut ofertele pentru luna martie…

Turiştii care au ales să petreacă în staţiuni după sărbători se pot bucura de toate acestea, dar şi de ofertele hotelierilor, la preţuri pentru toată lumea. Un weekend romantic la Sinaia, într-un hotel de trei stele, în regim all inclusiv, costă 379 de lei, iar cu 479 lei, poţi petrece patru nopţi în aceeaşi locaţie. Turiştii beneficiază de acces gratuit la piscină, saună şi la sala de fitness. “În această perioadă am demarat ofertele weekend în doi, care înseamnă că o pereche vine şi stă un weekend în condiţiile cele mai bune, luând în considerare şi peisajul turistic în condiţiile ninsorilor abundente care au căzut şi care permit turiştilor să şi schieze. De asemenea, avem ofertă şi pentru familii, acestea stând patru nopţi şi plătind trei”, a explicat Marian Schwartz, directorul unui hotel de pe Valea Prahovei.
Reducerea preţurilor şi ofertele hotelierilor atrag numeroşi turişti, mai ales în această perioadă cu zăpadă. “Se simte o creştere a numărului de solicitări şi de rezervări”, a declarat Ciprian Stanciu, director de vânzări al unei unităţi turistice.
Sezonul de iarnă se află abia la început, aşa că cei care doresc să se distreze la munte sunt aşteptaţi în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Oferte pentru Ziua Femeii
Hotelierii se pregătesc, deja, pentru petrecerile de Ziua Femeii. La Sinaia, prima ofertă pentru doamne vine din partea unui restaurant de trei stele, care şi-a propus ca de ziua lor, femeile să petreacă o seară de neuitat. ”Ne pregătim pentru seara din Ziua Femeii, o seară specială pentru toate femeile de pe Valea Prahovei, în care le oferim o cină festivă şi un bogat program muzical, cu 75 de lei de persoană”, a declarat Marian Schwartz.
Doamnele care vor dori să prelungească sejurul la Sinaia de Ziua Femeii vor avea posibilitatea să petreacă noaptea în hotel, la un preţ accesibil pentru toate buzunarele. Claudia BIRLA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co