Actualitate

Locuri de muncă în Cipru

cipruPersoanele din județ care se confruntă cu șomajul au acum speranța găsirii unei slujbe în străinătate. Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova are disponibile 63 de posturi pentru Cipru, cu salarii începând de la 800 de euro.

Dacă nu mai ai un loc de muncă în Romania, poți încerca în altă parte. Mai exact în Cipru, unde 20 de angajatori oferă 63 de locuri de muncă pentru români.
Salariile propuse nu sunt foarte mari, dar în orice caz sunt mai bune decât cele din România, situându-se între 800 și 2.200 de euro, în funcție de meserie.
În prezent există solicitări în domeniul medical pentru meseriile de asistentă medicală, medic generalist–patolog, pentru domeniul farmaceutic -farmacist-analist, farmacist, operator maşină produse farmaceutice, dar şi în cel al asistenţei sociale, pentru îngrijitor persoane în vârstă.
Mai sunt cereri şi pentru domeniul construcţiilor metalice, pentru meseriile de sudor autogen, sudor argon, sudor electric, strungar universal, mecanic (mecanic motostivuitor, electromecanic reparaţii motostivuitor) şi altele.

Doar cine știe limbi străine…
Doritorii trebuie să aibă experienţă de cel puţin un an în calificarea respectivă şi cunoştinţe de limbă engleză sau greacă.
Cu toate că sunt în căutarea unui loc de muncă, șomerii prahoveni sunt totuși prudenți.
„Am auzit aşa de multe lucruri rele despre angajatorii din Cipru, că aş sta mult să mă gândesc dacă aş pleca acolo, sau nu. Nu vreau să mă trezesc că nu sunt plătit, că mi s-a promis cazare şi dorm în stradă, sau mai ştiu eu unde. Aşa prin instituţia statului, parcă mai ai curaj să pleci, dar dacă nimeni nu verifică pe urmă angajatorul, nu ştiu, e bine să fii precaut”, a spus Anton Vasile, unul dintre şomerii care își caută un loc de muncă prin instituția județeană abilitată.
Cei interesați de aceste locuri de muncă trebuie mai întâi să depună dosarul în baza de date a AJOFM Prahova, urmând ca după aceea să fie contactați pentru a se prezenta la selecție.
Decizia finală de angajare aparține exclusiv angajatorului cipriot.
Relații suplimentare se pot obține la telefon 0244.571.444, sau la sediul AJOFM Prahova din Ploiești, Strada Nicolae Iorga, nr.1. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co