Sport

Liga a II-a, Seria a II-a, etapa a 24-a

FC Bihor câştigă la Alba Iulia şi devine lider !

Petrolul Ploieşti la al doilea semieşec pe teren propriu !

►Voiţa Sibiu pierde dramatic la Slatina

CS Mioveni pierde două puncte preţioase în lupta pentru promovare

Petrolul Ploieşti – Gaz Metan CFR Craiova 1-1(1-0)

Petrolul Ploieşti a avut în aceasta etapă şansa de a se desprinde în fruntea clasamentul pentru a doua oară la rând, însă trupa lui Valeriu Răchită nu a fost în stare să învingă pe teren propriu Gaz Metan CFR Craiova. Ploieştenii au remizat 1-1, şi au pierdut prima poziţie a clasamentului în favoarea lui FC Bihor care, şi-a îndeplinit obiectivul câştigând cu 1-0, la Alba Iulia, datorită inspiraţiei antrenorului Gheorghe Ghiţ care l-a trimis în teren pe M. Popa, autorul golului din minutul 85.

Prin acest rezultat, formaţia orădeană a făcut un pas important în lupta pentru promovare.

Meci nebun la Slatina, cu răsturnări de scor şi nu mai puţin de cinci goluri! ALRO a deschis scorul, dar a fost egalată cu zece minute înainte de pauză. Voinţa Sibiu a revenit mai determinată de la cabine şi a preluat conducerea, însă echipa lui Cornel Papură nu a depus armele şi a reuşit să obţină victoria cu 3-2.

La finalul jocului, managerul general al prahovenilor, Valeriu Răchită, a recunoscut că jocul cu craiovenii a fost cel mai slab din acest campionat şi că rezultatul este unul echitabil. “Probabil că a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat, cred că l-am întrecut pe cel cu Mureşul Deva, din tur. După ce s-a întâmplat pe teren, rezultatul este unul echitabil. Am avut o discuţie cu jucătorii, şi-au asumat greşelile, dar principala vină este a mea. Am pierdut patru puncte în două meciuri pe teren propriu şi nu ştiu dacă, acum, mai putem fi consideraţi principalii favoriţi în lupta pentru promovare. Mai sunt şase partide de disputat şi vom vedea la final ce se va întâmpla” a spus Vivi Răchită (C.S.)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co