Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

La un pas de a fi ucisi de ursii de la Zoo Bucov

 

 

Părinții și copiii a două familii din Ploiești și-au pus viața în pericol la Grădina Zoologică Bucov, rupând lacătul de la bariera din zona țarcului urșilor, unde nu există protecție, și apropiindu-se de gardul animalelor extrem de periculoase. Ploieștenii inconștienți i-au agitat pe urși cu bețe, peturi și cornete de floricele, riscând să fie omorâți pe loc de aceştia.

Angajații grădinii zoologice Bucov sunt exasperați de comportamentul vizitatorilor care aruncă înspre cuștile animalelor cu pietre, peturi, cutii sau resturi de mâncare. Când li se atrage atenția, ploieștenii se justifică spunând că, dacă au plătit biletul de intrare, se consideră îndreptăţiţi să scoată la vedere animalele pentru a le privi de aproape.

24 de tone de gunoi, “recolta” după minivacanţa de Paşte la Zoo Bucov

Într-o altă ordine de idei, conducerea Parcului “Constantin Stere” Bucov ne-a declarat că angajații grădinii zoologice au muncit enorm după zilele de Paște pentru a curăța mizeria lăsată de vizitatori și a repara gardurile distruse de aceștia.

Cei peste 10.000 de vizitatori care s-au aflat la Zoo Bucov în minivacanța de Paști au lăsat nu mai puțin de 24 de tone de gunoi.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co